Stedentrips

Over ons

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Kort over ons

Veel reizigers kiezen voor een vakantie in Italië of in welk land dan ook om de rijke culturele ervaring. Ongeacht of je de taal spreekt of uitgebreide kennis van het land van bestemming hebt. Soms word je verrast, soms geschokt door plaatselijke gebruiken. Dat maakt een reis eigenlijk ook zo leuk. Maar soms zou je willen dat je op je vakantieadres terug zou kunnen vallen op iets vertrouwds. Dat begrijpen wij bij DitIsItalie.nl best. Zo ook Davey en Maaike, die na een vervelende ervaring met een Italiaanse b&b-eigenaar op een idee kwamen: Thuisinbuitenland.nl.

Op deze website verzamelt het stel adressen van leuke b&b’s en appartementen in heel Europa, waarvan de eigenaren Nederlandstalig zijn. Zo staat de taal je bij het maken een boeking niet in de weg en weet je precies wat je te wachten staat.

Ook tijdens je vakantie kun je bij deze adressen van Nederlandse en Vlaamse exploitanten in je eigen taal terecht, wat je kan behoeden voor vervelende fouten of missers.

Zeker voor populaire vakantielanden waarvan veel mensen de taal niet machtig zijn, zoals Italië of Spanje, kan dit een uitkomst zijn.

Davey: “Bij die ene b&b in Italië liep het mis. Het was ons niet geheel naar wens. Maar leg dat maar eens uit aan een felle Italiaan die geen Engels spreekt, laat staan Nederlands. Daarna kwam Maaike op het idee en begon ik met het bouwen van zo’n site.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

SUNEO CLUB