Stedentrips

You are here Home Appartementen Quinta das Cegonhas - Guarda, Portugal
Item image

Our address

Address:
6290 - 122 Melo Nabaínhos Portugal
GPS:
40.52020166703774, -7.541979681128623
Telephone:
(00351) 238745886
[email protected]
Web:
http://www.cegonhas.com

Quinta das Cegonhas, een authentiek landgoed gelegen aan de voet van het Natuurpark Serrada Estrela, midden Portugal. Vanaf 1995 heeft zich dit landgoed ontwikkeld onder leiding van Rieke en Gerard tot een prachtig kleinschalig toeristisch project. In de antieke “solar“, is het huis dat bij de entree staat, zijn 2 kamers en 2 appartementen op de eerste verdieping. Aan de voorkant te bereiken via de majestueuze trap met privé balkon. Aan de achterkant via een patio met kleine trap.

De authentieke stijl van het huis is geheel behouden gebleven bij de renovatie van het huis zoals de granieten bankjes bij de ramen. Allen zijn voorzien van een tweepersoonsbed, privé badkamer en koelkastje. Handdoeken en bedlinnen inbegrepen. Extra bed beschikbaar. De beide kamers worden verhuurd incl. ontbijt. De appartementen zijn voorzien van een keuken en worden zonder ontbijt verhuurd. Een flesje olijfolie van de eigen Quinta staat voor je klaar. Er is een informatie map aanwezig en wifi.

Het laatste jaar zijn de verhuurobjecten op de Quinta uitgebreid met een vakantiehuis dat op een van de bovenste terrassen gebouwd is. Het huis heeft drie slaapkamers waarvan er twee met eigen badkamer. Een goed geoutilleerde keuken en living met tv. Wifi is aanwezig. Het huis heeft veel privacy om zich heen en twee overdekte terrassen. Het is gebouwd met goed isolerende blokken zowel wat warmte, kou, vocht en geluid betreft. Vloerverwarming aanwezig.

Op Quinta das Cegonhas tref je nog meer voorzieningen aan zoals een zwembad, gemiddeld geopend van juni tot half september, bar, receptie met informatie, terras en er wordt voor gasten gekookt. In het voor – en najaar is dat twee tot drie maal per week. In de zomer dagelijks. Er worden excursies aangeboden en in de zomer ook activiteiten voor kinderen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB