Stedentrips

You are here Home Appartementen Quinta da Fonte - Leiria, Portugal
Item image

Our address

Address:
Fontainhas 3260-328 Figueiró dos Vinhos Portugal
GPS:
39.86870753198483, -8.280816078186035
Telephone:
00351 933 011 017
[email protected]
Web:
http://quintadafonte.nl

Op een paradijselijk plekje in Midden-Portugal ligt onze kleine boerencamping, waar we rust en natuur combineren met gezelligheid, lekker (biologisch) eten en een zeer gastvrij onthaal. U kunt verblijven in uw eigen tent, een rustieke gastenkamer, een van onze volledig ingerichte comfortabele (De Waard) huurtenten, onze romantische caravan of ons unieke charmante appartement.

De kamers die wij verhuren aan onze gasten bevinden zich in het woonhuis, grenzend aan het terras. Deze eenvoudige kamers zijn voorzien van ruimte voor het opbergen van uw kleding, een bed met dekbed, kussen en klamboe en hebben uitzicht op de vallei. U dient zelf uw beddengoed mee te nemen. Beneden in het huis kunt u gebruik maken van het sanitair. Voor verkoeling kunt u gebruik maken van het kleine natuurlijke zwembadje dat wij gerealiseerd hebben op het terrein. Groot genoeg om lekker even te kunnen dompelen en u te verfrissen in het heldere bronwater. Wanneer u meer wilt dan alleen verfrissen, kunt u naar het stuwmeer, dat zich op slechts 4 kilometer van het landgoed bevindt. Hier kunt u naar hartelust zwemmen, vissen en varen.

Elke dag wordt er voor gasten gekookt door Liedewij. U kunt zich inschrijven om mee te eten. De maaltijden zullen meestal plaatsvinden op het terras. Wanneer u bepaalde wensen heeft aangaande het diner kunt u dit ter plaatse altijd met Liedewij bespreken. Vanzelfsprekend wordt met uw dieet of allergie rekening gehouden, ook voor vegetariërs kan indien gewenst apart gekookt worden. Het menu zal iedere ochtend worden aangekondigd, waarna u kunt besluiten al dan niet aan te zullen schuiven. Wij streven ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van producten uit onze eigen tuinen, vanzelfsprekend tuinieren wij biologisch!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB