Stedentrips

You are here Home Appartementen Quinta Corcunda - Pereiro (Faro, Portugal)
Item image

Our address

Address:
Moncarapacho, Portugal
GPS:
37.12625918721248, -7.808483361150138
Telephone:
00351- 912 768 700 / 915 107 877
[email protected]
Web:
http://www.quinta-corcunda.com

Quinta Corcunda, een ´Alojamento Local´,  is een kleinschalige vakantieboerderij. U heeft bij ons de keuze tussen een paar bijzondere, en geheel unieke, gastenverblijven. Elk verblijf is met oog voor detail en smaak ingericht, en met behoud van zo veel mogelijk authentieke details. Ieder gastenverblijf heeft zijn eigen opgang en terras en de privacy is zo goed mogelijk gewaarborgd.

Quinta Corcunda is ook uitermate geschikt om met familie en vrienden vakantie te vieren. Elk je eigen huis met alles er op en er aan, maar ook voldoende mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk dingen te ondernemen. Op de quinta is gratis WIFI aanwezig en in alle accomodaties vindt u een keur aan Nederlandse tv zenders. Op de quinta is ook ruimte voor de nodige vertier. Er is een biljart, dartbord een heerlijk zwembad en veel Nederlandse leesboeken voor de boekenwurmen onder ons.

De quinta ligt op een landgoed van 3 hectare, aan het einde van een onverharde weg. U kunt overal rondstruinen op het land. De begroeiing bestaat uit onder meer uit sinaasappel-,vijgen- en olijfbomen. En wandelaars trekken zo vanaf de quinta de natuur van het achterland in. Vlak bij het huis staat een pomp waar de boeren water halen en menig buurtgenoot nog de was doet.

De afstand tot vliegveld Faro is slechts 14 km, en op 5 minuten rijden vindt u de dorpen Moncarapacho en St. Catarina. Hier kunt u terecht voor bankzaken, post, boodschappen of heerlijk uit eten. Uit eten is, zowel voor lunch als diner, spotgoedkoop in vergelijking met de Nederlandse horecaprijzen. In de directe omgeving liggen prachtige stranden en ook mooie stadjes of dorpjes als Tavira, Olhao, Faro en Fuseta. Sevilla ligt op anderhalf uur rijden.

Een auto huren, of indien gewenst een fiets, is noodzakelijk. Het openbaar vervoer is niet goed geregeld en rijdt niet frequent.

In het gastenboek op onze website kunt u de ervaringen van onze gasten lezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB