Stedentrips

You are here Home Appartementen Les Deux Pigeons - Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk
Item image

Our address

Address:
Les Deux Pigeons Les Passerons 04200 Vaumeilh France
GPS:
44.27218888904001, 5.930262207984924
Telephone:
+33492621720
[email protected]
Web:
http://www.lesdeuxpigeons.com/

Een aantal jaren geleden kochten we ons huis Les Deux Pigeons in de Provence, gelegen op een hoogvlakte langs de Durance, op zo’n acht kilometer ten noordoosten van de stad Sisteron. Het huis, gebouwd in 1890, ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving en wordt omringd door de bergen van de Haute Provence. De mooie streek, de mensen, de bergen, de ontelbare zonovergoten dagen – die lunchen op het terras zelfs in november en december mogelijk maken – én de prachtige sterrenhemel ’s nachts deden ons besluiten om ons hier definitief te vestigen.

Een grondige renovatie volgde om het huis aan te passen aan de eisen van deze tijd, waarbij het typische Franse karakter van het huis zoveel mogelijk werd bewaard. Na de aanleg van een prachtig zwembad zijn wij nu zo ver dat wij liefhebbers van het Franse leven letterlijk en figuurlijk kunnen laten genieten.

Wij kunnen onze gasten het volgende bieden:
‘Les Ramiers’, een chambre d’hôte,
‘Les Tourterelles’, een chambre d’hôte,
‘Les Colombes’, een appartement/gite voor maximaal vier personen.

Het is mogelijk om de kamers en het appartement te huren als groepsaccommodatie voor maximaal acht personen. Onze gasten kunnen gebruik maken van de tuin rondom ons huis. Zowel aan de noord- als aan de zuidkant van ons huis zijn een aantal terrasjes die de mogelijkheid bieden om te genieten van de rust en het weidse uitzicht op de Alpes de Haute Provence. Uiteraard kunnen onze gasten vrij gebruik maken van het zwembad. Verder hebben wij in de ontvangstkamer/zitkamer diverse folders en brochures met activiteiten, evenementen en excursiemogelijkheden. Zo kunt u in de omgeving van ‘Les Deux Pigeons’ o.a. zweefvliegen, paardrijden, fietsen, wandelen of golfen. Een aantal keren per week wordt er een heerlijk regionaal gerecht bereid en kunnen de chambre d’hôtes en appartement/gite gasten aanschuiven aan tafel bij de gastheer en gastvrouw (table d’hôte).

Genoeg mogelijkheden dus voor een aangenaam verblijf in de Provence. Wij hopen u binnenkort in ‘Les Deux Pigeons’ te mogen begroeten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB