Stedentrips

You are here Home Bed and Breakfast Eifel Ranch - Rijnland-Palts, Duitsland
Item image

Our address

Address:
Muhlenweg 8, Auw bei Prüm Germany
GPS:
50.2999778, 6.340742500000033
Telephone:
+32 474 58 36 76
[email protected]
Web:
http://www.eifelranch.be

Welkom bij bed and breakfast Eifel Ranch in Duitsland. Naast het uitgebreid ontbijt bieden we u een zeer gezellige ontspanningsruimte aan met kickertafel, gezelschapsspelen, nagel-kloppen, enz. Het terras aan de de ontspanningsruimte biedt een mooi zicht op het dal en de hogeropgelegen bossen van de streek van “Der Schwarzer Mann”.

Dranken en versnaperingen zijn aan democratische prijzen. Nu ook ruim huis te huur voor groepen!  Eigen paard kan ook gestald worden. Honden kunnen met hun baasje mee,op voorwaarde dat de honden sociaal en zindelijk zijn.

Beleef eens onze huifkartochten. Na een verwelkoming met een drankje in onze saloon, en wat uitleg over de paarden en het opzadelen, hebben jullie de kans om zelf het voorbereidend werk actief mee te maken. Deze tocht neemt circa 4 à 5 uren in beslag, inclusief verschillende stopplaatsen waaronder de blockhaus van “Der Schwarzer Mann” (taverne) en de stuwdam van de “Auwbach” (=Stauw-See). Het panorama van de Eifel met zijn heuvelachtig en bosrijk gebied zal jullie zeker bekoren, met op de achtergrond het geluid van de regelmatige hoefstappen van onze twee boerenknollen! Het rustgevend effect van het geruis van de kolkende beekjes mogen we zeker niet vergeten!

De wandelaar vindt hier een gebied met zeer originele afwisselende landschappen. De vlakten aan de Our en de Auwbach gaan over in groene weiden en beboste hellingen. Hier strekt zich een wegennet uit van meer dan 240 km met wandelingen gaande van 7 tot 12 km. Langs deze wegen werd door de gemeente meer dan 100 banken geplaatst waar de wandelaar kan rusten. Een wandelkaart kan bekomen worden in de plaatselijke hotels en winkels. De streek is een echte uitdaging voor “ruiters met eigen paard”, wandelaars, fietsers, alsook voor de motorrijders. Ook kunnen er twee Haflingers gehuurd worden voor wandelingen. Enkel voor ervaren ruiters.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB