Stedentrips

You are here Home Bed and Breakfast Dutch Hill - Zalacsány (Zala, Hongarije)
Item image

Our address

Address:
8782 Zalacsány, Örvényeshegy 28, Hongarije
GPS:
46.8288148, 17.077517400000033
Telephone:
+36 83 336 027
[email protected]
Web:
http://www.dutchhill.nl/

Dutch Hill ligt in het hart van het prachtige en rustige Zala-landschap. Op slechts 15 kilometer afstand van het Balatonmeer vind je ons tegen een heuvel, ten midden van uitgestrekte bossen en lang gestrekte velden. Ben je op zoek naar luxe Hotels, overvolle disco’s en druk geplande animatie zoek dan gerust verder, want bij ons vind je rust, natuur en eenvoud, maar ook avontuur, lekker eten en overheerlijke biologische wijn van onze eigen wijngaard.

Wij hebben vier jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met het Hongarije zoals we het nu kennen. We hebben ons hart verkocht aan het land waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Hier ligt het tempo nog laag en is de sfeer ontspannen, geen files en geen stress. Geniet hier van de mooie natuur, de bossen, de velden, de reeën en de herten. De zon schijnt hier vaak en de zomers zijn heerlijk warm.

In het café “De Kroeg” op ons terrein kan je niet alleen genieten van de zelf gemaakte wijn maar kan je ook terecht voor een lekker glas koud Hongaars bier, een zelfgestookte pálinka of één van onze zelfgemaakte likeurtjes en siropen. Met goede muziek op de achtergrond kom je hier tot rust en geniet je van het vrije Hongaarse leven.

Op verzoek bereiden we, met de ketel boven het vuur en de Dutch Oven in de gloeiende kolen, traditionele en voedzame maaltijden. Geen culinair gedoe maar vers en smaakvol eten, bereid direct onder je neus.

Graag willen wij de mooie natuur, het Bourgondische leven, de vrijheid en de rust met jou delen. Jij bent van harte welkom bij Dutch Hill. Wij doen er alles aan om jou een onvergetelijke vakantie te geven. Terwijl jij geniet van je vakantie staan wij klaar voor een goed advies, een lekker glas wijn en een goed bordje eten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+
  No offers available
  Airco
  BBQ
  Centrum
  Eigen badkamer
  Fietsen
  Golf
  Historisch
  Huisdieren toegestaan
  Inclusief ontbijt
  Keuken
  Natuur
  Niet-rokers
  Rokers
  Strand
  Wandelen
  Wifi
  Zwembad

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Location


  Leave a review

  Prijs
  Locatie
  Personeel
  Service
  Eten

  TIME TO SMILE

  Close Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  SUNEO CLUB