Stedentrips

Ik Vertrek: Dianne en Frenk starten Abaai Resort in Curaçao

Dianne (51) en Frenk (52) komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun huis te koop, omdat ze vastberaden zijn samen met hun twee zoons en dochter naar Curaçao te emigreren. Helaas lukt het ze maar niet om hun huis te verkopen en meer dan overwinteren op het Antilliaanse eiland is voor hen niet mogelijk.

Hun dochter is inmiddels aangestoken door het Curaçao-virus en heeft er al een baan gevonden als dolfijnentrainster. Na vijf jaar wordt dan eindelijk hun huis verkocht en nog geen maand later hebben ze een huis op Curaçao gevonden waar ze in vier kamers gasten gaan ontvangen. Alles gaat nu in een steltreinvaart. In Nederland hebben ze een week de tijd om hun huis leeg te maken en op te leveren en in Curaçao hebben ze een maand om het huis klaar te maken voor de gasten.

Hun twee zoons blijven in Nederland achter. Grote aanpassingen kunnen ze helaas niet doen, want al het geld zit in de aankoop van het huis. Het is belangrijk dat er snel gasten komen, zodat er snel geld in het laadje komt. Hun droom komt na vijf jaar eindelijk uit, maar is het hebben van een Bed & Breakfast wel waar ze al die tijd van gedroomd hebben? Thuis in Buitenland zit er ook zaterdag weer klaar voor om 21.00 uur in Ik Vertrek op NPO1.

In 2014 hebben wij onze droom waar kunnen maken met het openen van Abaai Resort; een betaalbaar, kleinschalig en gezellig resort in huiselijke sfeer. Wij willen onze toekomstige gasten ook laten genieten van al het moois wat Curaçao te bieden heeft.

Abaai Resort
Abaai Resort
De kamers hebben voorzieningen, zoals gratis draadloos internet, een ventilator, en is het tevens mogelijk tegen vergoeding gebruik maken van airco en/of koelkast. Verder zijn alle kamers voorzien een gratis kluis. Voor de nodige afkoeling is er een zwembad met daar omheen comfortabele ligbedjes.

Abaai Resort heeft 3 type accommodaties. U kunt kiezen uit de enkele kamer, de duo-kamer en de tuinkamer.

Klik hier voor de website van Abaai Resort.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

TIME TO SMILE

Close Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SUNEO CLUB