Stedentrips

Beste B&B van Nederland 2015 staat in Brabant of Friesland

Drie bed & breakfasts met vijf tulpen, de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn genomineerd voor de titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015’.

De kanshebbers zijn B&B Carpe Diem uit het Brabantse dorp Oirschot, B&B Tala Lodge uit het Friese plaatsje Ravenswoud en B&B Life is Good uit het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Op 9 juni 2015 maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend.

B&B Carpe Diem werd in 2014 uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland, B&B Life is Good stond toen op de derde plaats. Nieuw in het topklassement is Bed & Breakfast Tala Lodge.

Vijf tulpen
Naast de bekendmaking van het Beste Bed & Breakfast van Nederland in de categorie van vijf tulpen, worden er ook winnaars uitgeroepen onder de B&B’s in de kwaliteitscategorieën één tot en met vier tulpen. Dit zijn alle genomineerden:

– vijf tulpen: B&B Carpe Diem in Oirschot (Noord-Brabant); B&B Tala Lodge in Ravenswoud (Friesland); B&B Life is Good in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant).

– vier tulpen: B&B Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland); B&B De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel); B&B The Black Horse in Ureterp (Friesland).

– drie tulpen: B&B Tulpen en Zo in Julianadorp (Noord-Holland); B&B De Boksloot in Ravenswoud (Friesland); B&B Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland).

– twee tulpen: B&B De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande (Zuid-Holland); B&B Hotel California in Wichmond (Gelderland); B&B Lots4U in Culemborg (Gelderland).

– een tulp: B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland); B&B Passage in Driebergen (Utrecht); B&B De Vlinder in Nijmegen (Gelderland).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+

TIME TO SMILE

Close Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SUNEO CLUB